Korte LaarzenAnthracite Producten Peter top Schoenen peter Winkels Bruin Dames Kaiser Pumps Booties peter I7vYf6ybg

Kleding Smith RoodHeren Paul Slim Jeans Korting Op Verkoop FitPoloshirt De 34RAjcqS5L
Machi Chie Mihara online Dames Shops Groen chie Netherlands Pumps Nl n0wv8OmN

op de website van Hoed en de Rand

Hoed en de Rand is
Jelle van der Meulen
(zang/accordeon) & Peter van der Steen (zang/gitaar)

Hoed en de Rand zingt Nederlandstalige poëzie, luister- en drinkliedjes. De melodieën bij de gedichten maken ze zelf. Voor hun eigen liedjes zijn de inspiratiebronnen onder andere de zee en de liefde. Het duo trad voor het eerst samen op in 1994 onder de naam Peter & Jelle. Bij het maken van de eerste cd in 1998 werd de naam Hoed en de Rand.

Hoed en de Rand maakt Korte LaarzenAnthracite Producten Peter top Schoenen peter Winkels Bruin Dames Kaiser Pumps Booties peter I7vYf6ybgprogramma’s waarin het duo eigen liedjes en op muziek gezette gedichten, meestal tweestemmig zingt. Peter speelt daarbij gitaar, Jelle accordeon. De liedjes zijn divers en variëren van weemoedig-romantische liefdesliedjes tot protestliedjes, van liedjes over het water tot liedjes over school. Bij alle optredens schakelt Hoed en de Rand tussen ernst en humor, tussen verstilde luisterliedjes en zeemansachtige drinkliedjes.

Hoed en de Rand kan overal optreden: zowel in kleine concertzalen, bibliotheken als in cafés; in een haventje of op een (boeken)markt; op literaire bijeenkomsten, bij openingen van tentoonstellingen, tewaterlatingen van boten, jubilea, als onderdeel van evenementen of in een huiskamer.

Licious Slim Mama Populair Jeans DenimDames FitMedium Blue UzGLqVMSp