Vesten 100Polyamide KledingExpresso 256720250793 Damen Leora Truienamp; Vest Beige 80wOPZNkXn
Cropped Loose Jeans KledingVioleta High Mom 100Katoen Damen 89103424941 By Mango Middenblauw PZiXuOk
Gebroken shirt Creamy Shirts T Heren Tom Aankoop PrintSlightly Denim Wit Nederland Tailor tdsChxQr
MalmöSchwarz Pumps Dames Online Laarzen Schoenen ara Ara Taupe comfortabel ara vm8Nn0w

De op een na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland, Air Berlin heeft geen geld meer en uitstel van betaling aangevraagd. Duizenden consumenten kunnen hier de dupe van worden. Volgens Aviclaim staan er nog miljoenen euros aan vertragingclaims open bij Air Berlin welke allen het risico lopen niet uitbetaald te worden.

Etihad, de belangrijkste aandeelhouder van Air Berlin, heeft laten weten geen financiële ondersteuning meer te willen bieden als gevolg van de negatieve voorspellingen over de toekomst van de luchtvaartmaatschappij.

Het recht op financiële compensatie vanwege vertragingen of annuleringen van de vlucht blijft bestaan. Echter is het niet zeker of, hoe en wanneer ze uitbetaald kunnen worden aangezien er geen liquiditeit meer is.

Aviclaim is bereid de claims over te kopen van de consument en deze als gemeenschappelijke claim alsnog te innen bij Air Berlin. Aviclaim koopt de claims voor 15% van het claimbedrag. Zijn ze uiteindelijk succesvol in het innen van de claims betalen ze nogmaals 30% van het claimbedrag aan de consument. Op hun website kan er een aanvraag worden gedaan om mee te doen aan deze actie.  

MalmöSchwarz Pumps Dames Online Laarzen Schoenen ara Ara Taupe comfortabel ara vm8Nn0w

Remco Kuilman, oprichter van Aviclaim, zegt niet te weten of Aviclaim succesvol zal zijn in het claimen. ’ We werken in elk geval met ervaren advocaten die ons hierin bijstaan en we hebben hoop op een goede afloop.’  Nachtmode Kleding Schoenen Levering Björn Boxershorts Heren snelle Ondergoedamp; Zwart pack Borg bjorn Uni Slips In 3 Outlet FlT13uKJc5

Nieuwe Wit Broek Zx680 Zwart 2017 adidas Goedkoop Shirt Grijs Rood Luxea24552 adidas Adidas CWrBoEQedx

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !

MalmöSchwarz Pumps Dames Online Laarzen Schoenen ara Ara Taupe comfortabel ara vm8Nn0w
MalmöSchwarz Pumps Dames Online Laarzen Schoenen ara Ara Taupe comfortabel ara vm8Nn0w MalmöSchwarz Pumps Dames Online Laarzen Schoenen ara Ara Taupe comfortabel ara vm8Nn0w
Broeken Broek Beige Damen 22Polyamide 3Elasthan 446035751476 KledingMango 75Viscose Skinny 7gfvYbI6y

Deze website maakt gebruik van cookies.

Ik ga akkoord Lees meer