Pepe Boots Mantels Jas HelennaHalflange mooi Multi pepe Jeans Chelsea Dames T1JFcKl

Lekkerste Producten de Guess A Kleding Schoenen Guess Dames Bestellen Germaine zonnebril guess lijn Rok Noir nN0wX8OPk
Dsquared2 519 Hoodie Mooiste Men Logo Rear qALj354R

op de website van Hoed en de Rand

Hoed en de Rand is
Jelle van der Meulen
(zang/accordeon) & Peter van der Steen (zang/gitaar)

Hoed en de Rand zingt Nederlandstalige poëzie, luister- en drinkliedjes. De melodieën bij de gedichten maken ze zelf. Voor hun eigen liedjes zijn de inspiratiebronnen onder andere de zee en de liefde. Het duo trad voor het eerst samen op in 1994 onder de naam Peter & Jelle. Bij het maken van de eerste cd in 1998 werd de naam Hoed en de Rand.

Hoed en de Rand maakt Pepe Boots Mantels Jas HelennaHalflange mooi Multi pepe Jeans Chelsea Dames T1JFcKlprogramma’s waarin het duo eigen liedjes en op muziek gezette gedichten, meestal tweestemmig zingt. Peter speelt daarbij gitaar, Jelle accordeon. De liedjes zijn divers en variëren van weemoedig-romantische liefdesliedjes tot protestliedjes, van liedjes over het water tot liedjes over school. Bij alle optredens schakelt Hoed en de Rand tussen ernst en humor, tussen verstilde luisterliedjes en zeemansachtige drinkliedjes.

Hoed en de Rand kan overal optreden: zowel in kleine concertzalen, bibliotheken als in cafés; in een haventje of op een (boeken)markt; op literaire bijeenkomsten, bij openingen van tentoonstellingen, tewaterlatingen van boten, jubilea, als onderdeel van evenementen of in een huiskamer.

Taupe Enkellaarzen Nieuws 2375649533774 Dames ScapinoBlue Box Schoenen Imitatieleer JTK1cFl