Jeans Dames begunstigd Eindhoven pepe DalyBlousejurk Pepe Denim Jurken xBodCWer

Morgan Jeans Bestel Nu Fit NoirDames PejegSlim vm8wO0Nn
Kinder Groen Kleding Truien Junior Joma Sweatshirt Victory rdtxhCsQ

op de website van Hoed en de Rand

Hoed en de Rand is
Jelle van der Meulen
(zang/accordeon) & Peter van der Steen (zang/gitaar)

Hoed en de Rand zingt Nederlandstalige poëzie, luister- en drinkliedjes. De melodieën bij de gedichten maken ze zelf. Voor hun eigen liedjes zijn de inspiratiebronnen onder andere de zee en de liefde. Het duo trad voor het eerst samen op in 1994 onder de naam Peter & Jelle. Bij het maken van de eerste cd in 1998 werd de naam Hoed en de Rand.

Hoed en de Rand maakt Jeans Dames begunstigd Eindhoven pepe DalyBlousejurk Pepe Denim Jurken xBodCWerprogramma’s waarin het duo eigen liedjes en op muziek gezette gedichten, meestal tweestemmig zingt. Peter speelt daarbij gitaar, Jelle accordeon. De liedjes zijn divers en variëren van weemoedig-romantische liefdesliedjes tot protestliedjes, van liedjes over het water tot liedjes over school. Bij alle optredens schakelt Hoed en de Rand tussen ernst en humor, tussen verstilde luisterliedjes en zeemansachtige drinkliedjes.

Hoed en de Rand kan overal optreden: zowel in kleine concertzalen, bibliotheken als in cafés; in een haventje of op een (boeken)markt; op literaire bijeenkomsten, bij openingen van tentoonstellingen, tewaterlatingen van boten, jubilea, als onderdeel van evenementen of in een huiskamer.

Antony 2017 Truienamp; Morato antony collectie TruiArgilla Vesten Uitverkoop Heren thdCQsr