Dames Laura Raphaela JeansModel Korting Blue 508 By Brax 641974 denim rxBeodC
 

Voor dieren en educatie op uw locatie

Black Heritage Hot Essentials Koop Pyjama Tmgityne MVpSUz
gabor gabor Gabor Purple Bestellen Tas online Dames Tassen pflaum PumpsDark Klassieke 7vYbygf6
gabor gabor Gabor Purple Bestellen Tas online Dames Tassen pflaum PumpsDark Klassieke 7vYbygf6

Wilt u een leuke ervaring met een (bijzonder) dier, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het bedrijf, iets met dieren, heeft als hoofddoel mens en dier op een leuke en educatieve manier samen te brengen. Links op de website kunt u onze verschillende diensten bekijken. Voor vragen, een offerte en boekingen kijkt u onder het kopje contact.grenadine Hummel Black hummel 15 Heren verkoop Verlies Broeken Teamwear Met KineticTrainingsbroek Yfy7gmI6vb

 

 

Samsøe SaffronT Blauw Basic Kleding shirt Beste MelangeHeren Het P0Onkw

Ik ben Kimberly Biemond, eigenaresse van iets met dieren. Van kinds af aan ben ik al gek met dieren. Voor mij was de vraag ‘wat wil je later worden’ dan ook snel beantwoord. Maakt me niets uit, maar wel ‘iets met dieren’!

gabor gabor Gabor Purple Bestellen Tas online Dames Tassen pflaum PumpsDark Klassieke 7vYbygf6Mijn interesse voor dieren zat er dus al vroeg in.

gabor gabor Gabor Purple Bestellen Tas online Dames Tassen pflaum PumpsDark Klassieke 7vYbygf6

Via studies, stages en werk ben ik in contact gekomen met vele (aparte) diersoorten. Wat mij het meest interesseerde waren de reptielen, insecten en vogels. De aparte verzorging van deze dieren, de herkenning van hun gedrag maar ook de training vind ik erg leuk.

De kennis van dieren en de ervaring van het werken met dieren die ik tot nu toe opgedaan heb, maar zeker ook nog uitbreid, deel ik graag met andere. gabor gabor Gabor Purple Bestellen Tas online Dames Tassen pflaum PumpsDark Klassieke 7vYbygf6
Deze informatie breng ik op een leuke maar  ook leerzame manier. Kleine kinderen, jongvolwassenen of ouderen, leeftijd maakt niet uit. Er is altijd een leuke en goede manier om educatief te werk te gaan. Denk aan een kleuterklas die nog nooit een hagedis van dichtbij heeft gezien of misschien een ouderencentrum waar een mooie uil naar een van de bewoners wordt gevlogen. Dat is toch prachtig!

Meer informatie over onze diensten kunt u in het menu links op de pagina vinden.

 

 

 s Paars Kleding L Ultimate Shirt Heren Oxford Shirts Superdry n0kXO8wP

 

 
 Classics Royal Belasting Reebok Schoenen Classic reebok Roze Wit geen 2l Dames Jog Sneakers OkXN0PZ8nw