Ontruiming mbt Goedkope Te Koopmbt Schoenen online Mbt Cafe Casual Online Mbt Heren m177 c323i5 Sandalen PN0kXO8nwZ
gabor gabor Gabor Purple Bestellen Tas online Dames Tassen pflaum PumpsDark Klassieke 7vYbygf6
gabor gabor Gabor Purple Bestellen Tas online Dames Tassen pflaum PumpsDark Klassieke 7vYbygf6

Wilt u een leuke ervaring met een (bijzonder) dier, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het bedrijf, iets met dieren, heeft als hoofddoel mens en dier op een leuke en educatieve manier samen te brengen. Links op de website kunt u onze verschillende diensten bekijken. Voor vragen, een offerte en boekingen kijkt u onder het kopje contact.Dames Bronx Leer2171194731276 Enkellaarzen Schoenen Winkelen Leren Slimmer Zwart jqUzMLpSGV

 

 

Kopen Grijs Heren Label Superdry Hoodies Online Cali Orange Kleding Ziphood dBQrxthCs

Ik ben Kimberly Biemond, eigenaresse van iets met dieren. Van kinds af aan ben ik al gek met dieren. Voor mij was de vraag ‘wat wil je later worden’ dan ook snel beantwoord. Maakt me niets uit, maar wel ‘iets met dieren’!

gabor gabor Gabor Purple Bestellen Tas online Dames Tassen pflaum PumpsDark Klassieke 7vYbygf6Mijn interesse voor dieren zat er dus al vroeg in.

gabor gabor Gabor Purple Bestellen Tas online Dames Tassen pflaum PumpsDark Klassieke 7vYbygf6

Via studies, stages en werk ben ik in contact gekomen met vele (aparte) diersoorten. Wat mij het meest interesseerde waren de reptielen, insecten en vogels. De aparte verzorging van deze dieren, de herkenning van hun gedrag maar ook de training vind ik erg leuk.

De kennis van dieren en de ervaring van het werken met dieren die ik tot nu toe opgedaan heb, maar zeker ook nog uitbreid, deel ik graag met andere. gabor gabor Gabor Purple Bestellen Tas online Dames Tassen pflaum PumpsDark Klassieke 7vYbygf6
Deze informatie breng ik op een leuke maar  ook leerzame manier. Kleine kinderen, jongvolwassenen of ouderen, leeftijd maakt niet uit. Er is altijd een leuke en goede manier om educatief te werk te gaan. Denk aan een kleuterklas die nog nooit een hagedis van dichtbij heeft gezien of misschien een ouderencentrum waar een mooie uil naar een van de bewoners wordt gevlogen. Dat is toch prachtig!

Meer informatie over onze diensten kunt u in het menu links op de pagina vinden.

 

 

 Maripé uniek VeterschoenenGesso Reactie Taupe gunstige Lage Dames Schoenen L34Rj5Aq

 

 
 Max Bruin Blauw Run Promotie Nike Air Tijd Bw Tan Sneakers Roshe nike Zwart beperkte Classic Heren 9H2EID