Next goedkoop Kopen Shirtsamp; Kleding Kinderen Tops uitverkoop Online Rotterdam BlouseWhite WoerxBdC
Kinderen Tom Tom Tailor Riemen RiemTaupe rBedCxo
Kinderen Tom Tom Tailor Riemen RiemTaupe rBedCxo

Wilt u een leuke ervaring met een (bijzonder) dier, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het bedrijf, iets met dieren, heeft als hoofddoel mens en dier op een leuke en educatieve manier samen te brengen. Links op de website kunt u onze verschillende diensten bekijken. Voor vragen, een offerte en boekingen kijkt u onder het kopje contact.KledingCks Top 50Viscose T Tops 259413764014 50Cupro Damen Donkergroen shirtsamp; PZXiukO

 

 

Leather Classic Arrivals bh'szwartreebok Reebok Urban reebok new Running Sport SportbehaDames Fcul3KJT1

Ik ben Kimberly Biemond, eigenaresse van iets met dieren. Van kinds af aan ben ik al gek met dieren. Voor mij was de vraag ‘wat wil je later worden’ dan ook snel beantwoord. Maakt me niets uit, maar wel ‘iets met dieren’!

Kinderen Tom Tom Tailor Riemen RiemTaupe rBedCxoMijn interesse voor dieren zat er dus al vroeg in.

Kinderen Tom Tom Tailor Riemen RiemTaupe rBedCxo

Via studies, stages en werk ben ik in contact gekomen met vele (aparte) diersoorten. Wat mij het meest interesseerde waren de reptielen, insecten en vogels. De aparte verzorging van deze dieren, de herkenning van hun gedrag maar ook de training vind ik erg leuk.

De kennis van dieren en de ervaring van het werken met dieren die ik tot nu toe opgedaan heb, maar zeker ook nog uitbreid, deel ik graag met andere. Kinderen Tom Tom Tailor Riemen RiemTaupe rBedCxo
Deze informatie breng ik op een leuke maar  ook leerzame manier. Kleine kinderen, jongvolwassenen of ouderen, leeftijd maakt niet uit. Er is altijd een leuke en goede manier om educatief te werk te gaan. Denk aan een kleuterklas die nog nooit een hagedis van dichtbij heeft gezien of misschien een ouderencentrum waar een mooie uil naar een van de bewoners wordt gevlogen. Dat is toch prachtig!

Meer informatie over onze diensten kunt u in het menu links op de pagina vinden.

 

 

 Verkoop Bikini 970477 Sunflair zwart 262 Multicolour Dames Speciale eWxoCBdr

 

 
 FitPoloshirt Kleding Lauren BlauwHeren Essex Polo Slim Modieus Ralph Welkom eEHbIW9YD2