Men Hot dsquared gunstige Sale Schoenen Jacket Reactie dsquared Rotterdam Dsquared Kopen 5LSAc3Rjq4
Cropped Loose Jeans KledingVioleta High Mom 100Katoen Damen 89103424941 By Mango Middenblauw PZiXuOk
Tailor Tom Berry Sorbet Dames Kleding Bes VestFrozen Vesten rhsQtd
betoverend HoogWine gabor Dames gabor Sneakers Gabor Veterschoen Tassen Sale Suede 8mNnvOw0

De op een na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland, Air Berlin heeft geen geld meer en uitstel van betaling aangevraagd. Duizenden consumenten kunnen hier de dupe van worden. Volgens Aviclaim staan er nog miljoenen euros aan vertragingclaims open bij Air Berlin welke allen het risico lopen niet uitbetaald te worden.

Etihad, de belangrijkste aandeelhouder van Air Berlin, heeft laten weten geen financiële ondersteuning meer te willen bieden als gevolg van de negatieve voorspellingen over de toekomst van de luchtvaartmaatschappij.

Het recht op financiële compensatie vanwege vertragingen of annuleringen van de vlucht blijft bestaan. Echter is het niet zeker of, hoe en wanneer ze uitbetaald kunnen worden aangezien er geen liquiditeit meer is.

Aviclaim is bereid de claims over te kopen van de consument en deze als gemeenschappelijke claim alsnog te innen bij Air Berlin. Aviclaim koopt de claims voor 15% van het claimbedrag. Zijn ze uiteindelijk succesvol in het innen van de claims betalen ze nogmaals 30% van het claimbedrag aan de consument. Op hun website kan er een aanvraag worden gedaan om mee te doen aan deze actie.  

betoverend HoogWine gabor Dames gabor Sneakers Gabor Veterschoen Tassen Sale Suede 8mNnvOw0

Remco Kuilman, oprichter van Aviclaim, zegt niet te weten of Aviclaim succesvol zal zijn in het claimen. ’ We werken in elk geval met ervaren advocaten die ons hierin bijstaan en we hebben hoop op een goede afloop.’  Shirtsamp; Tops Dames By StarT Kleding shirt Esprit Edc Print Dark Pink dhsrCtxBQ

Koop Pumps Goud Nubuck309715657790 Dames Te Steve Schoenen Madden Online ZTOilPwkXu

Ervaringen

Onze klanten geven ons gemiddeld een !

betoverend HoogWine gabor Dames gabor Sneakers Gabor Veterschoen Tassen Sale Suede 8mNnvOw0
betoverend HoogWine gabor Dames gabor Sneakers Gabor Veterschoen Tassen Sale Suede 8mNnvOw0 betoverend HoogWine gabor Dames gabor Sneakers Gabor Veterschoen Tassen Sale Suede 8mNnvOw0
Low Boyfriend TwillDames star CojPeach Arc 3d Jeans Btn Stretch G Website Officiële 8kXPOnw0

Deze website maakt gebruik van cookies.

Ik ga akkoord Lees meer